Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Windvlaag nekt Chris Froome

Er is meer duidelijkheid over de ernst van de blessure van Chris Froome. Een gecompliceerde breuk aan zijn rechterdijbeen, een gebroken heup, een gebroken rechterelleboog en diverse gebroken ribben is de trieste balans voor de viervoudig Tourwinnaar. Bij de verkenning van de tijdrit van gisteren smeet een hooswind de Brit tegen een muurtje.

Tegenover de BBC schepte ploegmanager Dave Brailsford meer duidelijkheid over de huidige situatie van Chris Froome. “Hij ligt op de intensive care in het ziekenhuis van Saint-Étienne. Ze hebben hem overgebracht van het ziekenhuis van Roanne, waar hij eerst naartoe was gebracht. Hij is in goede handen en we zorgen ervoor dat alles zo goed als mogelijk verloopt. Het is een zware situatie en hij ziet er niet goed uit.”

“Ik ben bezorgd”, vervolgt Brailsford. “We hebben zijn vrouw Michelle ingevlogen en zij is bij hem in het ziekenhuis. We moeten de situatie in de gaten houden.” Froome blijft voorlopig in het ziekenhuis en wat de complexe blessures betekenen voor het vervolg van zijn wielercarrière moet de toekomst uitwijzen.

TOUR SPECIAL 2020 => Te koop 22 mei 2020
MEEST GELEZEN TOP 5
Plaats uw reactie
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u anoniem blijven? Laat het naamveld dan leeg.
Reacties 0

Wordt gastblogger van Tour Special

Stuur uw wieleravontuur op met een leuke foto en misschien staat jouw verhaal morgen al online.