Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Steven Kruijswijk slaagt in podiummissie

Steven Kruijswijk staat morgen op het podium in Parijs. De Brabander voldoet daarmee aan zijn eigen doelstelling. In etappe 20 passeerde Kruijswijk de voormalig geletruidrager Alaphilippe.

 

Aan de voet van de 33 km lange klim naar Val Thorens trapte Jumbo-Visma het gaspedaal in. Het hoge tempo van de teamgenoten van Kruijswijk zorgde ervoor dat Alaphilippe op 10 km van de meet brak. Direct na afloop van de ultrakorte etappe van 59 km uitte Steven Kruijswijk zijn tevredenheid over het behaalde resultaat tegenover de NOS. “Dit moest van heel diep komen. We hebben er alles aan gedaan, dit kon niet beter. Ik zat zo dicht bij het podium. Ik ben wel altijd hoop blijven houden en blijven vechten. Dan is het gewoon super als het lukt.”

 

Kruijswijk was uitermate tevreden over het geleverde werk van zijn teamgenoten. “De jongens hebben super werk geleverd. We moesten aan de bak. Op het laatst was het nog heel zwaar. Iedereen zat op de limiet, dat was goed voor mij. Ik wist dat ik Emanuel Buchmann nog in de gaten moest houden. Het was afwachten of ik hem kon afhouden, hij was een schaduw in mijn wiel. We hebben het initiatief genomen en ik moest het gewoon afmaken vandaag. Ik ben heel blij als we morgen Parijs binnen rijden, dit is waarvoor ik kwam.”

 

TOUR SPECIAL 2020 => Te koop 22 mei 2020
MEEST GELEZEN TOP 5
Plaats uw reactie
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u anoniem blijven? Laat het naamveld dan leeg.
Reacties 0

Wordt gastblogger van Tour Special

Stuur uw wieleravontuur op met een leuke foto en misschien staat jouw verhaal morgen al online.