Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Steven Kruijswijk: “Je kunt vandaag een hoop tijd verliezen of winnen”

Steven Kruijswijk kijkt uit naar de bergetappe van vandaag. Op de slotklim van La Planche des Belles Filles moeten de klassementsmannen voor het eerst kleur bekennen. Tegenover het AD liet Kruijswijk zijn licht schijnen over de etappe van vandaag en de derde Tourweek.

 

De Tourorganisatie heeft op de berg van de mooie meisjes een kilometer onverharde weg met steile stroken van boven de 20% toegevoegd aan het parcours. Het AD meldt dat Kruijswijk, als een van de weinige kopmannen, begin mei de onverharde weg heeft verkend. De Brabander verheugt zich op de rit van vandaag. “Een super lastige rit, die een heel goede indicatie gaat geven. We gaan zien wie er goed is en wie niet.”

 

“Ik weet dat vandaag niet alles beslist gaat worden”, vervolgt Kruijswijk. “Ook niet nu ze zo’n geitenpaadje opzoeken. De echte klappen gaan vallen in de Alpen. De derde week in deze Tour is de zwaarste derde week die ik ooit in een grote ronde heb gezien. Maar je kunt vandaag wel al een hoop tijd verliezen of winnen.”

TOUR SPECIAL 2020 => Te koop 22 mei 2020
MEEST GELEZEN TOP 5
Plaats uw reactie
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u anoniem blijven? Laat het naamveld dan leeg.
Reacties 0

Wordt gastblogger van Tour Special

Stuur uw wieleravontuur op met een leuke foto en misschien staat jouw verhaal morgen al online.