Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Simon Yates luxeknecht voor broer Adam in de Tour

Mitchelton-Scott heeft de achtkoppige selectie voor de Ronde van Frankrijk openbaar gemaakt. De grootste verrassing in het Australische team is Simon Yates die eerder had aangegeven niet naar de Tour te gaan.

Met kopman Adam Yates wil Mitchelton-Scott voor het podium in Parijs gaan. De Brit steekt dit seizoen in goede vorm met tweede plaatsen in Tirreno-Adriatico en de Ronde van Catalonië. Verrassender is dat ook Simon Yates deel uitmaakt van de selectie voor de Tour de France. Een paar maanden geleden liet hij zich weinig vleiend uit over de Franse ronde. “De Tour kan me weinig schelen. Ik voel niets voor die wedstrijd.”

De overige leden van Mitchelton-Scott die op 6 juli in Brussel aan de start verschijnen zijn Jack Haig, Luke Durbridge, Michael Hepburn, Christopher Juul-Jensen, Daryl Impey en Matteo Trentin. “We gaan vooral voor het podium met Adam Yates, maar we willen ook een etappe winnen”, zegt ploegleider Matt White. “Simon zal zich als luxeknecht opofferen voor Adam, terwijl Matteo en Daryl ook de kans krijgen om een rit te winnen.”

TOUR SPECIAL 2020 => Te koop 22 mei 2020
MEEST GELEZEN TOP 5
Plaats uw reactie
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u anoniem blijven? Laat het naamveld dan leeg.
Reacties 0

Wordt gastblogger van Tour Special

Stuur uw wieleravontuur op met een leuke foto en misschien staat jouw verhaal morgen al online.