Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Mike Teunissen weer terug in de realiteit

In de 3e etappe van Binche naar Épernay heeft Mike Teunissen zijn gele trui verloren. De heuvelachtige finale was de Nederlander teveel en hij kon niet met de besten mee. Toch heeft hij optimaal genoten van de twee dagen in het geel.

Op de heuvels in de finale van rit had Mike Teunissen al snel moeite om in het spoor te blijven van het eerste peloton. Bij de beklimming van de Col du Mutigny brak hij definitief en kwam uiteindelijk 4,54 na winnaar en nieuwe gele truidrager Julian Alaphilippe binnen. Teunissen had nog wel gehoopt op een extra dag in het geel, maar na afloop was er ook berusting tegenover de camera van de NOS. “Dat is het leven. Met een heel goede dag had het gekund, maar die had ik niet. Helaas. Terug naar de realiteit.”

“Het hele circus van de afgelopen dagen was misschien toch een beetje teveel”, vervolgde Teunissen. Toch had hij genoten van het rijden in het geel en de vele felicitaties die binnenstroomden. “Mannen als Thomas en Valverde feliciteerden me onderweg. Dit pakken ze me nooit meer af. Genieten. Op dat laatste uur na, dan.”

TOUR SPECIAL 2020 => Te koop 22 mei 2020
MEEST GELEZEN TOP 5
Plaats uw reactie
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u anoniem blijven? Laat het naamveld dan leeg.
Reacties 0

Wordt gastblogger van Tour Special

Stuur uw wieleravontuur op met een leuke foto en misschien staat jouw verhaal morgen al online.