Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

López: “We zullen de zwakke plek van Roglic vinden.”

Miguel Ángel López durfde als enige klassementsman een aanval te plaatsen in de slotfase van de etappe van donderdag. De Colombiaan kwam niet weg op de flanken van de Alto de Arraiz, maar dat weerhoudt de 25-jarige klimmer er niet van om het in de loodzware bergrit van vandaag weer te proberen.

 

De kopman van Astana gelooft nog in de eindzege, al bedraagt zijn achterstand 2,11. “Mocht Roglic een machine zijn, dan is hij natuurlijk onverslaanbaar. Maar Roglic is een mens en we zullen zijn zwakke plek vinden.”

 

“Ik wilde weten hoe de concurrenten zich voelden”, keek López terug op zijn speldenprik van gisteren. “Maar op een beklimming als de Arraiz is het moeilijk om verschil te maken. De etappe van vandaag is ook erg zwaar en belangrijk. Ik hoop op goede benen, zodat ik iets kan ondernemen.”

 

Vandaag staat er een loodzware bergrit op het programma in de Ronde van Spanje. Na het ronden van zes bergen sluiten de renners af met het beklimmen van de supersteile Los Machucos. Het gemiddelde van de 6,8 km lange beklimming is ‘slechts’ 9,2%, maar er zitten stroken tussen van maar liefst 25%. Ideaal voor een aanval van López.

 

 

 

 

TOUR SPECIAL 2020 => Te koop 22 mei 2020
MEEST GELEZEN TOP 5
Plaats uw reactie
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u anoniem blijven? Laat het naamveld dan leeg.
Reacties 0

Wordt gastblogger van Tour Special

Stuur uw wieleravontuur op met een leuke foto en misschien staat jouw verhaal morgen al online.