Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Kruijswijk met ploeg op jacht naar winst in Vuelta

Steven Kruijswijk wil met zijn ploeg Jumbo-Visma de Vuelta winnen. Vandaag start de Ronde van Spanje met een ploegentijdrit waarbij de geel-zwarte formatie van Kruijswijk direct de topfavoriet is.

 

Tegenover De Telegraaf laat Kruijswijk geen misverstanden bestaan over de ambities van zijn ploeg. “We hebben een heel sterk blok waar we maximaal gebruik van moeten maken. We starten hier met het doel de Vuelta te winnen, het gaat dan niet om mij, Primoz of George. We moeten de best mogelijke manier zien te vinden om dat doel te realiseren.”

De voorbereiding op de Vuelta was heel anders dan de aanloop naar de Tour volgens Kruijswijk. “Dan ben je echt een lange periode aan het toewerken naar dat doel. Nu is het meer op gevoel, een beetje afwegen hoeveel je moet trainen en rusten. Het voordeel is wel dat je een heel stevige basis meeneemt uit zo’n Tour.”

“Het zal moeilijk worden”, antwoordt Kruijswijk op de vraag of hij zelf de Vuelta kan winnen. Je moet er altijd in blijven geloven. Het resultaat in de Tour geeft me in ieder geval de rust en het vertrouwen dat ik hier bovenin kan eindigen. Daarmee is de druk er af.”

TOUR SPECIAL 2020 => Te koop 22 mei 2020
MEEST GELEZEN TOP 5
Plaats uw reactie
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u anoniem blijven? Laat het naamveld dan leeg.
Reacties 0

Wordt gastblogger van Tour Special

Stuur uw wieleravontuur op met een leuke foto en misschien staat jouw verhaal morgen al online.