Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Kruijswijk loopt in op Alaphilippe

Steven Kruijswijk is in de laatste Pyreneeënrit op de achtste plaats geëindigd en daar was hij niet ontevreden mee. Hij behield zijn derde stek in het klassement en won tijd op geletruidrager Alaphilippe.

 

“Ik heb mij vastgebeten in het wiel van Geraint Thomas”, vertelde Kruijswijk tegenover de camera van de NOS. “Ik kon niet mee met Thibaut Pinot en Egan Bernal. Die waren gewoon te sterk vandaag. Bij Thomas lukte het me aan te klampen. Toen moest ik mij herpakken en raapten we in de laatste kilometers ook Julian Alaphilippe nog op. Daarna was het kop omlaag, naar de streep rijden en de schade beperken.”

 

Uiteindelijk kon Kruijswijk ermee leven dat de schade op de slotklim beperkt bleef. “Ik was niet slecht. Je moet elke dag door en de ene dag ben je wat beter dan de andere. Het is wat het is. Ik heb geprobeerd de schade te beperken. Wat het oplevert zien we op de rustdag wel. Pinot reed alleen weg. Daar was geen houden aan. Bernal was ook in orde, Alaphilippe ook en Emanuel Buchmann zat ook nog voor me. Daarachter hebben we gedaan wat we konden.”

TOUR SPECIAL 2020 => Te koop 22 mei 2020
MEEST GELEZEN TOP 5
Plaats uw reactie
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u anoniem blijven? Laat het naamveld dan leeg.
Reacties 1
Anoniem
21 juli 2019 18:25
Ik kan begrijpen dat hij er ontevreden over is!

Wordt gastblogger van Tour Special

Stuur uw wieleravontuur op met een leuke foto en misschien staat jouw verhaal morgen al online.