Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Ineos-ploegleider Knaven: Thomas en Bernal klaar voor de Pyreneeën

In gesprek met De Telegraaf geeft Ineos-ploegleider Servais Knaven aan dat zijn ploeg klaar is voor de Pyreneeën. Na het tijdverlies van Pinot beschouwd Knaven Kruijswijk en Quintana als grootste concurrenten van zijn kopmannen Thomas en Bernal.

 

Voor vandaag verwacht Knaven aanvallen van klassementsmannen die al enige achterstand hebben opgelopen. “In het verleden hebben we nog wel eens gezien dat de angst in zo’n eerste bergrit regeert met het oog op wat er achteraan komt. Door die waaieretappe hebben veel concurrenten tijd verloren, waardoor ik verwacht dat een aantal gaat proberen wat terug te pakken. Thibaut Pinot zal wellicht iets doen, Mikel Landa is zeker iemand die ik verwacht. Met Nairo Quintana binnen een minuut van Geraint en Egan, zal Movistar met Landa het tactische spel wel willen spelen om hem te laten gaan.”

 

“Het zwaarste deel van deze Tour ligt voor ons, dus je kunt niemand echt uitvlakken”, vervolgt de ploegleider van het Britse sterrenensemble. Met Geraint en Egan hebben wij twee man die kort staan. Quintana ziet er goed uit en ook Kruijswijk maakt een sterke indruk. Die twee beschouw ik momenteel als de belangrijkste concurrenten.”

 

Knaven geeft aan dat ze bij Ineos zo lang mogelijk de situatie van twee kopmannen in stand willen houden. “Met de tweede plaats van Thomas en derde plek van Bernal staan we er misschien wel het beste voor van allemaal. Er gaat natuurlijk een moment komen dat er beslissingen genomen moeten worden. De zwaarte van de koers gaat uiteindelijk aangeven wie de beste van de twee is.”

TOUR SPECIAL 2020 => Te koop 22 mei 2020
MEEST GELEZEN TOP 5
Plaats uw reactie
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u anoniem blijven? Laat het naamveld dan leeg.
Reacties 0

Wordt gastblogger van Tour Special

Stuur uw wieleravontuur op met een leuke foto en misschien staat jouw verhaal morgen al online.