Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Geraint Thomas op schema voor Tour de France

Geraint Thomas verwacht bij de start van de Tour de France op hetzelfde niveau te zitten als vorig jaar. Al beseft de uittredend kampioen van de Franse ronde dat de concurrentie dit jaar groter zal zijn.

Na het uitgebreid vieren van de Tourwinst in de wintermaanden geeft hij in een interview met The Daily Telegraph aan dat hij dit kalenderjaar rustig de tijd heeft genomen om in vorm te komen. “Ik heb ervoor gekozen om langzaam terug op niveau te komen. Ik wilde mij niet overhaasten. Maar al met al heeft het goed uitgepakt.” Na matige resultaten aan het begin van het jaar eindigde hij 5 mei op de derde plaats in de Ronde van Romandië.

Het zelfvertrouwen is groot bij de Welshman, maar hij beseft dat het winnen van de Tour niet eenvoudig zal worden. “Iedereen wordt beter. De concurrentie zal dit jaar steviger zijn. Ik denk dat er veel meer renners zijn die een podiumplek kunnen behalen. Ik moet gewoon vasthouden aan mijn filosofie, dat ik mijn best doe en er alles aan doe. Ik heb geen invloed op hoe Dumoulin, Adam Yates, Richie Porte, Steven Kruijswijk of Primoz Roglic het doen.”

TOUR SPECIAL 2020 => Te koop 22 mei 2020
MEEST GELEZEN TOP 5
Plaats uw reactie
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u anoniem blijven? Laat het naamveld dan leeg.
Reacties 0

Wordt gastblogger van Tour Special

Stuur uw wieleravontuur op met een leuke foto en misschien staat jouw verhaal morgen al online.