Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Dylan Groenewegen heeft sprinttrein op orde voor de Tour

Na zijn twee etappezeges op rij in de ZLM Tour uitte Dylan Groenewegen zijn tevredenheid tegenover De Telegraaf. “Ik denk dat we een fantastische sprinttrein hebben voor de Tour.”

Het belangrijkste doel voor Groenewegen en zijn ploeg in de ZLM Tour is om de sprinttrein te perfectioneren richting de Tour de France. Amund Grondahl Jansen, Tony Martin en Mike Teunissen maken deel uit van de lead-out van Groenewegen in de ZLM Tour en maken over twee weken ook hun opwachting in de Ronde van Frankrijk. In Frankrijk kan Groenewegen ook nog beschikken over Wout van Aert. “Hij is een heel sterke man voor de vierde/vijfde positie”, vervolgde Groenewegen in het interview met De Telegraaf over zijn Belgische ploegmaat.

Groenewegen is lovend over zijn ploeggenoten. “Zoals Mike het doet met zijn instinct, snelheid en power is hij de perfecte lead-out man. Daarvoor zit Amund die niet kapot te krijgen is. Wanneer je voor hem nog kunnen wisselen met Tony en Wout, dan denk ik dat we een fantastische trein hebben.”

Groenewegen beëindigde zijn optimistische verhaal met een beschrijving van zijn tweede ritzege in de Belgisch-Nederlandse koers. “Dit was inderdaad een lead-out uit het boekje. De laatste twee km hebben de jongens vol gas gegeven en werd ik op snelheid om het af te maken afgezet. Ja, zo wil ik naar de Tour.”

TOUR SPECIAL 2020 => Te koop 22 mei 2020
MEEST GELEZEN TOP 5
Plaats uw reactie
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u anoniem blijven? Laat het naamveld dan leeg.
Reacties 0

Wordt gastblogger van Tour Special

Stuur uw wieleravontuur op met een leuke foto en misschien staat jouw verhaal morgen al online.