Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Bauke Mollema ondersteunt Tourkopman Richie Porte

Trek-Segafredo heeft zijn selectie voor de komende Ronde van Frankrijk bekendgemaakt. De Amerikaanse ploeg wil met Richie Porte een topklassering binnenslepen. De Australiër krijgt daarbij ondersteuning van de Nederlanders Bauke Mollema en Koen de Kort.

In de afgelopen Ronde van Italië werd Mollema nog knap vijfde, maar in de Tour doet de Groninger dienst als meesterknecht van Porte. De voltallige selectie van Trek-Segafredo bestaat naast Bauke Mollema en Richie Porte uit Koen de Kort, Julien Bernard, Fabio Felline, Toms Skujiņš, Jasper Stuyven en Giulio Ciccone, de winnaar van het bergklassement in de Giro d’Italia.

Kopman Porte kijkt uit naar de drieweekse in Frankrijk. “We hebben een degelijke ploeg. Natuurlijk zou ik graag op het podium staan in Parijs, maar ik weet dat het een enorm gevecht gaat worden. Ik denk dat we er goed aan hebben gedaan om in aanloop naar de koers controle te hebben over de dingen die we onder controle konden hebben. En niet afgeleid te worden door hoe de dingen dit seizoen zijn gegaan. In veel opzichten voel ik een stuk minder druk dan in voorgaande jaren en ik ben erg gemotiveerd om te strijden in de komende drie weken.”

TOUR SPECIAL 2020 => Te koop 22 mei 2020
MEEST GELEZEN TOP 5
Plaats uw reactie
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u anoniem blijven? Laat het naamveld dan leeg.
Reacties 0

Wordt gastblogger van Tour Special

Stuur uw wieleravontuur op met een leuke foto en misschien staat jouw verhaal morgen al online.