Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Bauke Mollema back-up van Porte

Als Richie Porte iets overkomt of niet aan de verwachtingen voldoet, zal Bauke Mollema zijn rol in het klassement moeten overnemen. Na zijn zevende plaats in de Giro d’Italia is Mollema klaar voor de Ronde van Frankrijk.

De Telegraaf meldt dat Mollema de uitdrukkelijke opdracht heeft gekregen om in de eerste week geen onnodig tijdverlies op te lopen. Dit alles om de rol van kopman Porte te kunnen overnemen als de situatie erom vraagt.

Tegenover De Telegraaf geeft Mollema aan zich goed te voelen. “Ik ben goed hersteld na de Giro d’Italia. Ik heb eerst uitgerust en vervolgens ben ik met onder andere Porte op hoogtestage naar Isola 2000 geweest. In de laatste week van de Giro merkte ik al dat ik nog reserves had. Ik ben eigenlijk heel fris uit de Giro gekomen. Anders dan twee jaar geleden toen ik na die ronde heel vermoeid was. In de Tour liep het vervolgens in de eerste week moeizaam. Daarna kwam ik er doorheen. Ik kon goed werk verrichten voor Alberto en wist een etappe te winnen. Aan die referentie houd ik me nu vast.”

TOUR SPECIAL 2020 => Te koop 22 mei 2020
MEEST GELEZEN TOP 5
Plaats uw reactie
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u anoniem blijven? Laat het naamveld dan leeg.
Reacties 0

Wordt gastblogger van Tour Special

Stuur uw wieleravontuur op met een leuke foto en misschien staat jouw verhaal morgen al online.