Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Bauke Mollema baalt van tijdverlies in waaieretappe

Bauke Mollema baalt ontzettend van het tijdverlies dat hij en zijn ploeggenoten Richie Porte en Giulio Ciccone opliepen in de laatste etappe voor de rustdag. Tegenover het ANP was Mollema duidelijk over etappe 10. “Het was echt een waardeloze dag.”

 

In de waaieretappe naar Albi verloren Mollema en Porte 1,40 op Thomas, Bernal en Kruijswijk, terwijl voormalig geletruidrager Ciccone meer dan 2 minuten moest toegeven. “We hebben ons als ploeg laten verrassen. We hebben onnodig veel tijd verspeeld. Ik was kwaad op mezelf, maar ook op de ploeg. We zaten er veel te ver van achteren en zagen niet aankomen dat er op dat punt waaiers zouden ontstaan.”

 

Over zijn kopman Richie Porte zei Mollema het volgende tegen het ANP. “Richie is natuurlijk geen specialist in het waaierrijden, maar we zijn als ploeg ook verantwoordelijk om hem uit de problemen te houden. We verliezen kostbare tijd. Richie staat nu 2,5 minuut achter op de belangrijkste klassementsrenners. Maak dat maar eens goed. Bergop zijn de verschillen tussen de toppers vaak klein.”

 

 

TOUR SPECIAL 2020 => Te koop 22 mei 2020
MEEST GELEZEN TOP 5
Plaats uw reactie
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u anoniem blijven? Laat het naamveld dan leeg.
Reacties 0

Wordt gastblogger van Tour Special

Stuur uw wieleravontuur op met een leuke foto en misschien staat jouw verhaal morgen al online.